Produktion o utveckling
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

Design och kvalitet – våra signum

 

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Det märker du när du tittar riktigt nära på våra möbler i massivt trä – och ännu mer när du slår dig ner.

Detaljerna och hantverket har en tanke, in i minsta detalj. Stolsryggen som följer din kropp med perfektion. Stabilt och komfortabelt. Så skapar vi personliga möbler som i slutändan blir en del av dig.

 

Design

 

Att förutse trender är ett heltidsarbete som handlar om att följa strömningarna inom inredning, mode och populärkultur.Det är en förutsättning när man vill skapa unika möbler för framtiden. Men vi nöjer oss inte med det. När vi designar våra produkter kombinerar trend med individens behov på ett sätt som gör att vi ständigt växer i popularitet. Våra möbler ska ju även fungera i verkligheten ­– hos människor i olika faser av livet och tillsammans med släkt och vänner.Titta närmare på våra kollektioner – genuin skandinavisk designkänsla och sällsynt hållbarhet i ett.

 

Flexibilitet


I våra möbelserier har du alltid stor valfrihet som hjälper dig att skapa ditt personliga uttryck.Men vi har även tänkt ett steg längre – när vi skapar våra kollektioner utgår vi alltifrån samma träslag, ytbehandling och val av färg och klädsel. Det betyder att du kan kombinera stolar från en kollektion med bord från en annan och skåp från en tredje.

 

Funktion


Har du någonsin satt dig i en obekväm stol så vet du hur snabbt ryggen protesterar. Vi är specialister på sittkomfort och vet hur sits och ryggstödska vara utformade och vinklade i förhållande till varandra. Allt handlar om kunskap, precision och perfektion.

 

Provsitt själv – du kommer att känna skillnaden.

 

Start > Hans K > Om Hans K > Produktion o utveckling
Annonser