Material läder
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Läder

 

Om du vill att dina möbler ska vara bekväma och unika, välj då möbler med läder. Läder är ett elastiskt och formbart material som ger en naturlig karaktär till din möbel. Om lädret sköts rätt får det en lång livslängd och kan till och med över tid bli ännu vackrare. Vi arbetar med följande lädertyper när vi tillverkar våra möbler:

 

Äkta läder

Vårt äkta läder är ett lätt präglat semianilinläder tillverkat av sydamerikanska hudar. Skinnet är mjukt och skönt med ett elegant utseende.

Bonded läder

Bonded läder är ett återvinningsbart läder. Lädret består av läderavfall förenat med ett bindemedel på tyg. Ytan behandlas med polyuretan för att bevara utseende, doft och känsla. För bästa resultat bör lädret behandlas regelbundet med produkter avsedda för PU och Bycast.

 

Elmo läder

Elmosoft är ett kromfritt, mjukt och följsamt Semi-Anilin-läder. Lädret har en enastående komfort, hållbarhet och gör att den passar bra i offentlig miljö. Läderkollektionen erbjuder ett brett utbud av färger. Allt Elmo-läder är genomfärgat och har testats på Elmos laboratorium. Läs mer - https://elmoleather.com/collection/elmosoft/


 

Annonser